Treceți la conținutul principal

Mai departe, povestea lui George Baltă, de urmărit la cinema

 

Cum rămâi cu mintea strong când treci prin provocări mai mari ca tine? Aceasta a fost întrebarea principală din spatele filmului „Mai departe - Povestea lui George Baltă”, în regia lui Tedy Necula, care va fi lansat pe 27 octombrie.

Pelicula pune în evidență mindsetul unui bărbat care trebuie să rămână focusat pe performanță, deși are obstacole la fiecare pas. Filmul scoate la iveală trăiri care nu se văd de obicei, pentru că le ascundem. Accidentul de la meciul de rugby care îl lasă paralizat pe protagonist este punctul de cotitură al vieții sale.

Regizorul Tedy Necula a surprins într-un mod fantastic trăirile intense prin care George trecea când simțea că pierde controlul asupra vieții lui. Totuși, așa cum viața ne arată de fiecare dată, când reușim să ne scoatem ambiția la lumină, putem să răsturnăm orice situație în favoarea noastră.

Îndrăznind să viseze „mai departe", George Baltă reușește să se reinventeze ca maratonist în fotoliu rulant, speaker motivațional și… găsește forța să se îndrăgostească din nou!

Nu este un film recomandat minorilor. Și tocmai pentru că există scene care tratează tabuurile oamenilor, vizavi de orice este nou, diferit, sau nu se conformează cu „normalul”.


„Povestea acestui film nu este doar a lui George, ci a fiecăruia dintre noi. Este un îndemn la curaj și acțiune în pofida situațiilor grele, sau, de ce nu, chiar mulțumită lor! Nu ne este teamă să spunem că filmul <<Mai departe>> are o rezonanță și un mesaj puternic de transmis. Este o călătorie în universul luptei interioare.” - explică regizorul Tedy Necula.

Filmul va putea fi văzut din 27 octombrie și țintește către un milion de spectatori în sălile de cinema, care să se apropie cu inima deschisă și pregătiți de a primi un mesaj motivațional.

Din distribuția filmului fac parte: George Baltă, Adrian Păduraru, Sara Cuncea, Dan Morzea, Nuami Dinescu, Cristian China Birta, Marian Sterian, Gelu Nițu.


Trailerul filmului poate fi vizionat accesând linkul:

https://vimeo.com/798440563/1c38ed930c?share=copy

Despre Regizorul Tedy Necula: Fiind singurul regizor român cu dizabilități, Tedy a susținut primul speech inspirațional în Camera Deputaților a Parlamentului României, în 2009. Primul lui film, Coborâm la prima, lansat în 2018, a avut succes de public, fiind primul film inspirațional românesc. Astăzi Tedy ajută sute de branduri să atragă clienți prin campanii de video content inspirațional, iar povestea vieții sale inspiră publicul larg.


Editor on-line: Mihai Știrbu, Jurnalism cu S. 







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DWMT la CONAC, festivalul care îmbină arta contemporană și muzica eclectică pe o moșie plină de istorie

  DWMT la Conac , în colaborare cu POINT , va avea loc pe 8-9 iulie 2023 la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, un pic altfel. O îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră. DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită „Castelul destinelor încrucișate.’’ Astfel, festivalul de la Conacul Udriște Năsturel va fi nu doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de

Biz Sustainability Summit debutează pe 22 mai, la București

  Biz organizează primul summit de sustenabilitate din România: Biz Sustainability Summit . Sub motto-ul „ BE THE CHANGE ”, acesta debuteaza luni, 22 mai, de la ora 10:00, la Grand Hotel Bucharest. Biz Sustainability Summit va aduce în fata publicului sesiuni inspiraționale, dar și prezentări aplicate ale unor strategii care funcționează. Invitați din toată țara, dar și din străinătate, vor discuta aplicat despre cum deciziile de acum pot modela viitorul  într-o direcție corectă. Brandurile și companiile sustenabile formează o comunitate de lideri inspirați care stimulează inovația în mediile de business din care fac parte, pentru a oferi noi valori și perspective. Astăzi, a face lucruri punctuale în domeniul sustenabilității nu mai este suficient. Importantă este gândirea strategică pe termen lung, iar asta înseamnă ca toți cei implicați să asculte cu adevărat problemele societății. La Summit se va vorbi despre sustenabilitate dintr-o nevoie concretă, dar și grijă pentru viitor.

Costin Milu este noul Creative Director al FCB Bucharest

  Costin (Cos) Milu se alătură FCB Bucharest în calitate de Creative Director, într-o etapă efervescentă pentru agenție. Cu o experiență de 20 ani în advertising, a coordonat proiecte din arii diverse, câștigând numeroase premii, printre care: Effie, Golden Drum, New York Festivals, Epica sau Ad’Or. În ultimii ani a fost responsabil de coordonarea departamentelor de creație ale Propaganda, DDB România și Tempo Advertising România.  „Era timpul să mă întorc la o multinațională, ca să păstrez un echilibru aproape perfect în CV. Acum mai serios, mă bucur că am ajuns într-o agenție cu multe planuri și ambiții, într-un loc foarte uman, cu mulți oameni talentați, cu background-uri diferite și într-un sediu foarte cool. Ce ne propunem? În primul rând, să lucrăm cu pasiune și să ne simțim bine împreună. Apoi, să facem cât mai multe proiecte relavante pentru clienții actuali și să fim cât mai activi pe zona de new business”, afirmă Costin Milu (Creative Director FCB). „Suntem entuziasmați să d