Treceți la conținutul principal

Filmul documentar The Beatles: Let It Be este disponibil acum pe Disney+

 



"The Beatles: Let It Be", filmul original din 1970 al regizorului Michael Lindsay-Hogg despre The Beatles, restaurat cu meticulozitate de echipa lui Peter Jackson de la Park Road Post Production, este acum disponibil în streaming pe Disney+.

Difuzat pentru prima dată acum peste 50 de ani, în plină agitație după destrămarea trupei The Beatles, "The Beatles: Let It Be" ocupă acum locul cuvenit în istoria trupei. Filmul a fost scos la lumină prin restaurarea sa și în contextul dezvăluirilor făcute în documentarul lui Peter Jackson, "The Beatles: Get Back", câștigător a mai multor premii Emmy®. Lansată pe Disney+ în 2021, docuseria prezintă căldura și camaraderia iconică a celor patru membrii, surprinzând un moment crucial în istoria muzicii.

"Let It Be" conține secvențe care nu au fost prezentate în documentarul "The Beatles: Get Back", aducându-i pe telespectatori în studio și pe acoperișul Apple Corps din Londra, în ianuarie 1969, când The Beatles, însoțiți de Billy Preston, compun și înregistrează albumul Let It Be, fiind și ultima oară când când trupa cântă live. Acest album a fost premiat cu GRAMMY Award®, iar piesa de titlu cu Academy Award®.

Odată cu lansarea documentarului "The Beatles: Get Back", cererea fanilor pentru filmul original "Let It Be" a atins un nivel febril. Cu sprijinul deplin al lui Lindsay-Hogg, Apple Corps a cerut companiei Park Road Post Production a lui Peter Jackson să restaureze cu meticulozitate filmul de pe negativul original de 16 mm, care a inclus remasterizarea sunetului folosind aceeași tehnologie MAL de mixaj care a fost aplicată la "The Beatles: Get Back".

 

"The Beatles: Let It Be", în regia lui Michael Lindsay-Hogg, îi are în distribuție pe John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr, cu o apariție specială a lui Billy Preston. Filmul a fost produs de Neil Aspinall, The Beatles acționând în calitate de producători executivi. Directorul de imagine a fost Anthony B Richmond.

Filmul documentar "The Beatles: Let It Be" este acum disponibil doar pe Disney+.

 

Editor on-line: Mihai Știrbu, Jurnalism cu S.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Costin Milu este noul Creative Director al FCB Bucharest

  Costin (Cos) Milu se alătură FCB Bucharest în calitate de Creative Director, într-o etapă efervescentă pentru agenție. Cu o experiență de 20 ani în advertising, a coordonat proiecte din arii diverse, câștigând numeroase premii, printre care: Effie, Golden Drum, New York Festivals, Epica sau Ad’Or. În ultimii ani a fost responsabil de coordonarea departamentelor de creație ale Propaganda, DDB România și Tempo Advertising România.  „Era timpul să mă întorc la o multinațională, ca să păstrez un echilibru aproape perfect în CV. Acum mai serios, mă bucur că am ajuns într-o agenție cu multe planuri și ambiții, într-un loc foarte uman, cu mulți oameni talentați, cu background-uri diferite și într-un sediu foarte cool. Ce ne propunem? În primul rând, să lucrăm cu pasiune și să ne simțim bine împreună. Apoi, să facem cât mai multe proiecte relavante pentru clienții actuali și să fim cât mai activi pe zona de new business”, afirmă Costin Milu (Creative Director FCB). „Suntem entuziasmați să d

NASTY, documentar coprodus de HBO, va fi pe Max în România pe 24 mai

  Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din „NASTY”, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa. Coprodus pentru Max de HBO Documentaries Europe și Libra Films, documentarul va fi lansat în 23 de țări în săptămâna lansării platformei de streaming Max în Europa, la scurt timp după proiecția pe care o va avea la Cannes. „NASTY” este produs de Cosmin Hodor, Tudor Giurgiu (Libra Films) și de Hanka Kastelicová & Tereza Bóna Keilová, de la Warner Bros. Discovery. “ NASTY a fost o călătorie incredibilă pentru mine, o călătorie minunată pe calea amintirilor. Până acum, reacția publicului a fost extraordinară. Mă bucur foarte mult că documentarul va fi difuzat pe Max în Europa și că mai mulți oameni au șansa de a-l viziona. Nu este doar un film despre tenis, ci și un film despre o altă epocă a sportului, despre prietenie, despre munca grea și despre ce înseamnă să rămâi credincios ție însuți. Este ceea ce am făcut întotdeauna. Am făcut-o în felul meu

Optzeci de ani de la Holocaustul romilor. Nu vă vom uita!

  Cu sprijinul Institutului European al Romilor pentru Artă și Cultură (ERIAC) , am participat, pe 02 august 2024,  la ceremonia de comemorare a crimelor împotriva a 4.300 de romi și Sinti de către trupele SS la Auschwitz-Birkenau. În istoria mai largă a Holocaustului romilor, 500.000 de Sinti și romi au fost exterminați sistematic în Europa ocupată de naziști. Poem de Mihai Știrbu [Micaela De Carrera]: Îmi astup urechile să nu vă aud strigătele, Dar ele sunt prea puternice. Ce inimă înghețată să ai! Să nu-ți pese. Să nu te dărâme, Să nu-ți fie milă. O, tu! Paharul pe care mi l-ai întins e plin de lacrimi... Viețile voastre s-au scurs, Iar noi rămânem cu sufletele sfărâmate. Ce să ne mai spunem? Cum să învățăm să trăim fără voi? Te știu de mică, Și acum îl văd pe tatăl tău cât de bucuros a fost când ai venit pe lume. De-ar fi știut ce va urma... Fraților, Surorilor Miroase a sfârșit aici, Și nu-mi e bine. Cui îi e bine? O floare în amintirea voas