Treceți la conținutul principal

Filmele nominalizate la Oscar 2019 se văd la Grand Cinema and More, în cadrul Festivalului Filmelor de Aur



Cele mai bune opt filme ale ultimului an, intrate în cursa pentru a obține cel puțin un Oscar, vor putea fi urmărite la Grand Cinema and More, în cadrul unei noi ediții a Festivalului Filmelor de Aur, în perioada 25 februarie – 1 martie, la prețuri speciale.

În cadrul Festivalului Filmelor de Aur vor putea fi urmărite: „The Favourite“ (10 nominalizări la Oscar); „A Star Is Born”, „Vice“ (ambele cu câte 8 nominalizări la Oscar); „Black Panther“ (7 nominalizări la Oscar); „BlacKkKlansman” (6 nominalizări la Oscar); „Bohemian Rhapsody” și „The green book” (ambele cu câte 5 nominalizări la Oscar), dar și Cold War (2 nominalizări la Oscar).

Bilete pentru fiecare dintre cele opt filme incluse în cadrul festivalului de la Grad Cinema & More costă 22 de lei. În plus, în acest an, iubitorii de film vor putea achiziționa și abonamentul Golden Pass, în valoare de 60 de lei, care va permite accesul la oricare trei filme din programul festivalului.
De departe cea mai așteptată producție din cadrul festivalului este „Favorita“(The Favourite), filmul care alături de „Roma“ conduce topul nominalizărilor la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar 2019. Drama istorică cu accente comice pune sub lupă intrigi regale, pasiune, trădare și invidie în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

Lista continuă cu drama muzicală „S-a născut o stea” (A Star Is Born), debutul regizoral al lui Bradley Cooper, producție lăudată de criticii din toată lumea datorită prestației celor doi protagoniști: Cooper și Lady Gaga. În programul filmului se va regăsi și Vicele (Vice), o dramă care aduce în lumina reflectoarelor bătălii politice, intrigi și putere.

„Pantera Neagră“ (Black Panther) este filmul care în acest an marchează o premieră în istoria Academiei de Film - fiind primul lungmetraj cu supereroi nominalizat la categoria „Cel mai bun film”. În cadrul festivalului vor putea fi văzute și filmele  „Green book”, și „Bohemian Rhapsody”, ambele cu câte cinci nominalizări Oscar.
Tot la un preț special vor putea fi urmărite imediat după decernarea premiilor Oscar și „Agent Provokkator” (BlacKkKlansman) și „Războiul rece” (Cold War) – propunerea Poloniei intrată în cursa pentru Oscar la categoria "Cel mai bun film străin".

Programul complet și regulamentul Festivalului Filmelor de Aur sunt disponibile pe site-ul grandentertainment.ro.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Costin Milu este noul Creative Director al FCB Bucharest

  Costin (Cos) Milu se alătură FCB Bucharest în calitate de Creative Director, într-o etapă efervescentă pentru agenție. Cu o experiență de 20 ani în advertising, a coordonat proiecte din arii diverse, câștigând numeroase premii, printre care: Effie, Golden Drum, New York Festivals, Epica sau Ad’Or. În ultimii ani a fost responsabil de coordonarea departamentelor de creație ale Propaganda, DDB România și Tempo Advertising România.  „Era timpul să mă întorc la o multinațională, ca să păstrez un echilibru aproape perfect în CV. Acum mai serios, mă bucur că am ajuns într-o agenție cu multe planuri și ambiții, într-un loc foarte uman, cu mulți oameni talentați, cu background-uri diferite și într-un sediu foarte cool. Ce ne propunem? În primul rând, să lucrăm cu pasiune și să ne simțim bine împreună. Apoi, să facem cât mai multe proiecte relavante pentru clienții actuali și să fim cât mai activi pe zona de new business”, afirmă Costin Milu (Creative Director FCB). „Suntem entuziasmați să d

Farmacia Tei și Bebe Tei vor fi deschise și la Craiova, în ElectroPutere Mall

  Grupul francez de real estate Catinvest își completează mixul de retail și aduce brandurile Bebe Tei și Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova. Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 de metri pătrați și vor comercializa peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și bebe, alimentație sănătoasă, jucării, medicamente cu și fără rețetă medicală și până la produse veterinare. „Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Roxana Maftei , fondatoarea Farmacia Tei. Printre mărcile sonore și cu pre

Aprozar La Strada, locul in care Radu vinde, cu voie buna, fara sictir, legume, fructe si zarzavaturi de la producatori locali

In preajma zilei lui de nastere, Radu Chirita si-a facut un cadou la care se gandea inca din 2014. A depasit teama de necunoscut si si-a deschis, la 34 de ani, un aprozar in apropriere de Primaria Sectorului 1. Spatiul din Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 88, unde din iarna functioneaza Aprozar La Strada , a fost ocupat inainte de un fast-food  care nu avea foarte multi clienti, ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva locuitorii zonei sunt mai receptivi in a savura legume si fructe decat o saorma cu de toate. Radu spune ca a ales acest bulevard destul de minutios. Trebuia sa indeplineasca cateva criterii bine stabilite, cum ar fi: trafic pietonal, vizibilitate stradala si sa fie in proximitatea locuintelor, de preferat blocuri mari si inalte :-). Intamplator sau nu, Radu Chirita a copilarit intr-un bloc comunist, care avea la parter un aprozar. In 2014, s-a gandit pentru prima data sa deschida un astfel de business insa, frica, teama de necunoscut l-au determinat sa-si